احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

بازار نابسامان روغن خوراکی کی به ثبات و آرامش می‌رسد؟ | نباید برای فروش روغن صف ایجاد شود

  • کد خبر: ۵۹۷۵۶
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۷
بازار نابسامان روغن خوراکی کی به ثبات و آرامش می‌رسد؟ | نباید برای فروش روغن صف ایجاد شود
درحالی‌که شهروندان همچنان برای خرید روغن خوراکی به‌ویژه روغن جامد با مشکل مواجه هستند و حتی گزارش‌هایی از فروش روغن با ارائه کارت ملی در شهر مشهد منتشر شده است، رئیس اتاق اصناف از وعده تأمین روغن خوراکی مردم خبر می‌دهد.

نجمه سرباز| شهرآرانیوز، درحالی‌که شهروندان همچنان برای خرید روغن خوراکی به‌ویژه روغن جامد با مشکل مواجه هستند و حتی گزارش‌هایی از فروش روغن با ارائه کارت ملی در شهر مشهد منتشر شده است، رئیس اتاق اصناف از وعده تأمین روغن خوراکی مردم خبر می‌دهد.

 

محمود بنانژاد، ریس اتاق اصناف مشهد در ابن باره می‌گوید: تأمین روغن بسیار خوب بوده است و کارخانه‌ها درحال تولید روغن هستند. این روز‌ها وضع در مقایسه با ۲۰ روز پیش بهتر شده است و نباید برای فروش روغن صف ایجاد شود. ما اکنون در تلاشیم تقریبا ۱۶۰۰ فروشگاه صنفی، زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف را به سامانه تنظیم بازار بیاوریم و از این راه داریم روغن و شکر توزیع می‌کنیم.


وی می‌افزاید: دیروز ۳۳ تن روغن و روز قبل آن ۳۲ تن روغن توزیع کردیم. هر روز بین ۳۰ تا ۴۰ تن روغن توزیع می‌کنیم. در ۲ ماه گذشته خلائی ایجاد و روغن کم شد و این باعث شد ذهنیت مردم درباره تأمین روغن منفی شود. به همین دلیل مردم برای خرید روغن عجله دارند. اما مطمئنیم در هفته آینده مشکل حل خواهد شد و روغن با همان قیمت مصوب عرضه می‌شود.


به گفته وی، در سامانه اتاق اصناف، فهرست فروشگاه‌های توزیع‌کننده وجود دارد. در مناطق کم‌برخوردار هم این فروشگاه‌ها بیشتر است و ما آمادگی داریم تعداد این فروشگاه‌ها را افزایش دهیم.


مشکل بازار روغن حل می‌شود، وعده‌ای که هنوز محقق نشده است!

در همین حال، مسئولان وزارت صمت علت اصلی نابسامانی در بازار روغن را گمانه‌زنی درباره حذف ارز دولتی این محصول بیان می‌کنند. اما آن‌ها به مردم اطمینان داده‌اند که ارز دولتی روغن قطع نمی‌شود و قیمت روغن در سال آینده افزایش نخواهد یافت. وعده‌ای که شاید نتوان از تحقق آن مطمئن بود، زیرا در ماه‌های گذشته مسئولان این وزارتخانه بار‌ها وعده دادند که مشکل بازار روغن حل می‌شود که هنوز این وعده دست‌کم در بازار روغن جامد محقق نشده است. در چنین وضعیتی، همین مسئولان، مشکلات این بازار از جمله فروش روغن با کد ملی را رد می‌کنند.


به‌گفته عباس قبادی، دبیر ستاد تنظیم بازار، مصرف بیشتر خانوار‌ها روغن مایع است و روغن جامد بیشتر مصرف صنعتی و صنفی دارد، اما افزایش تقاضای روغن مایع موجب شد بخشی از ظرفیت تولید روغن جامد نیز به این بخش تخصیص یابد که موجب کسری در تولید روغن جامد هم شد.


از طرف دیگر قبادی میانگین مصرف ماهانه روغن در کشور را حدود ۱۵۰ هزار تن و تولید روغن در بهمن‌ماه را ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار تن بیان کرده و نابسامانی بازار این محصول را به فضای روانی ناشی از اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز و در پی آن هجوم مردم به فروشگاه‌ها و افزایش تقاضا و همچنین احتکار خانگی نسبت داده است. این درحالی است که براساس آمار رسمی منتشرشده در ماه‌های گذشته، روغن ساخته‌شده نباتی همواره بیشترین کاهش تولید را در بین کالا‌های منتخب صنعتی داشته و در ۱۰ ماه نخست امسال حدود یک میلیون و ۲۱۵ هزار تن بوده، یعنی به‌طور میانگین ماهانه بیش از ۱۲۰ هزار تن روغن نباتی در کشور تولید شده است.


همچنین براساس همین آمار، در آذرماه امسال قیمت هر حلب روغن نباتی معمولی ۱۶ کیلویی ۱۲۵/۵ درصد، حلب نیمه‌جامد معمولی ۵/۴ کیلویی ۶۹/۶ درصد، هر بطری روغن سرخ‌کردنی معمولی ۸۱۰ گرمی ۲۴/۲ درصد و هر بطری روغن مایع آفتاب‌گردان معمولی ۸۱۰ گرمی ۱۵/۴ درصد نسبت به آذرماه سال قبل افزایش یافته است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->